Nieuws

03-07-2022 Release nieuwe speeldata:

De aanhouder wint! We zijn al weer een paar maanden aan het oefenen. Er was wat organisatie en doorzettingsvermogen voor nodig, maar alle lichten staan op groen. De voorstellingen van Maske in Blau vinden plaats in Theater De Muze in Noordwijk op zaterdag 8 oktober 2022 (aanvang 20.00u) en zondag 9 oktober 2022 (aanvang 14.00u). We zijn er klaar voor! Iedereen die meewerkt aan de operette is super gemotiveerd!

Kaarten zijn vanaf dit weekend te bestellen op de website van de Muze en natuurlijk aan de kassa van de Muze. Let wel: er zijn slechts 2 voorstellingen. VOL = VOL

Alle informatie over onze operette en de kaartverkoop vindt u door HIER te klikken!

Mail naar info@mozaiek-operette.nl voor meer informatie

Tot gauw!

31-01-2022 Projectleden gezocht:

We zijn bezig te bekijken of het mogelijk is onze voorstellingen op een later tijdstip dit jaar te realiseren. Meerdere factoren bepalen of dit mogelijk is. Ervan uitgaande dat dit mogelijk is: zijn er mannen (bassen/tenoren) die het leuk vinden om als projektlid mee te doen met onze voorstellingen? Je krijgt een unieke kans om eens sfeer te proeven en te beleven hoe het is om in een dergelijk project mee te doen. We zoeken zangers. Dansen is geen must!

17-01-2022 Belangrijke mededeling:

01-10-2021 We zijn weer gestart!

Eindelijk we mogen weer: de 1.5 meter is eraf! We zijn inmiddels opnieuw gestart met de repetities voor de operette Maske in Blau van Fred Raymond. De blijheid is groot en we hebben er heel veel zin in!!! Vanwege het tijdstip waarop we weer mochten gaan repeteren, was eind oktober niet haalbaar voor de voorstellingen. Daarom zijn deze verplaatst naar het laatste weekend van januari 2022. Er was slechts ruimte voor 2 voorstellingen. Dus wees er op tijd bij!!! Tot gauw!!!