2022: Maske In Blau

Kaarten bestellen? De weblinks onderaan deze pagina verwijzen u rechtstreeks naar de kaartverkoop van Theater de Muze, Noordwijk.

Afbeeldingen Maske in Blau – copyright Jaap Dijkhuis

Evelyne Valera, grootgrondbezitster in Argentinië, heeft zich tijdens een bezoek aan Italië laten schilderen door Armando Cellini. Zij verscheen bij die gelegenheid gemaskerd in zijn atelier, zodat Cellini niet te weten kwam wie zijn model was. 

Toch is Cellini dolverliefd op haar geworden. Tijdens het poseren heeft hij haar een kostbare ring gegeven als teken van liefde. 
Cellini’s portret, het Masker in blauw, wint de eerste prijs op een tentoonstelling in San Remo.

Evelyne is op dat moment, in gezelschap van haar majordomus Gonzala, in San Remo om Armando Cellini weer op te zoeken. Cellini doet alle moeite de identiteit van zijn model te ontdekken. Hij wordt daarbij geholpen door zijn vrienden, de schilders Franz Kilian en Seppel Frauenhofer en diens verloofde de temperamentvolle Hongaarse Juliska Varady. 

Pedro dal Vegas, die zijn zinnen op Evelyne heeft gezet, is haar uit Argentinië gevolgd. Tijdens een feest in het paleis van markies Cavalotti slaagt hij er in de ring, die Evelyne van Cellini heeft gekregen, uit het tasje van Evelyne te stelen. Hij geeft Armando, die inmiddels Evelyne Valera als zijn model heeft herkend, de ring terug, zogenaamd als bewijs dat zij niets meer van hem wil weten. 

Terug in Argentinie is Pedro dal Vegas er van overtuigd dat niets hem meer in de weg staat om Evelyne tot de zijne te maken.
Armando Cellini en zijn vrienden blijken echter in aantocht te zijn. De schilder is er namelijk niet van overtuigd dat Evelyne hem inderdaad heeft afgewezen. Nadat de intriges aan de kaak zijn gesteld worden Armando en Evelyne een gelukkig paar. 

Regisseur: Jaap Dijkhuis

Dirigent: Miroslav Dimitrov

Wilt u de voorstelling bijwonen?

Mail ons:
M secretariaat@mozaiek-operette.nl

Losse kaarten à € 22,00 zijn ook verkrijgbaar aan de kassa in de Muze Wantveld 2 in Noordwijk.

LET WEL: er zijn slechts 2 voorstellingen! VOL = VOL!

Kaarten voor zaterdag 8 oktober 2022 – aanvang 20.00u bestelt u door HIER te klikken!

Kaarten voor zondag 9 oktober 2022 – aanvang 14.00u bestelt u door HIER te klikken!